• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Не користуєтеся газом, а рахунки надходять - чому так?

eye

278

09.11.2023 14:08

RSS

Ви не користувалися газом минулого року чи тимчасово не користуєтеся зараз, а рахунки за доставку газу всеодно надходять. Чому так?

Навіть, якщо Ви тимчасово газ не споживаєте, але приєднані до мережі, газорозподільна компанія продовжує дбати про справність газопроводів, підведених до вашої оселі, підтримує у них необхідний тиск газу.

Ви в будь-який момент можете відкрити вентиль та почати користуватися газом. Ось чому вам досі надходять платіжки за доставку газу.

Для споживачів, які не використовували газ в минулому газовому році НКРЕКП встановлено розміри мінімального платежу за доставку газу. Цей мінімальний платіж розрахований залежно від газових приладів, зареєстрованих у вашій оселі:

-  газова плита (39 куб. м на рік),

-  газова плита та колонка (126 куб. м на рік),

-  опалювальний прилад (314 куб. м на рік)

Споживання природного газу в поточному календарному році не впливають на вартість послуг з розподілу природного газу в календарному році, а враховуються при розрахунку на наступний рік.

Якщо ви не маєте потреби в природному газі та не плануєте його використовувати у своїй оселі, ви можете звернутись до Вінницької філії «ГАЗМЕРЕЖІ» із заявою про від'єднання від газорозподільних мереж. Після від'єднання від мереж плата за розподіл не буде нараховуватись.

За інформацією Вінницької філії "Газмережі"

Назад до розділу