• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 50 сесії міської ради

eye

324

13.11.2023 11:02

RSS

10 листопада 2023 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 50 сесія Хмільницької міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 23 депутати міської ради, які розглянули 62 питання порядку денного.

Перед початком пленарного засідання присутні заслухали головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції міської ради Віктора Забарського, який повідомив депутатів про актуальні зміни в питанні електронного декларування.

З метою приведення у відповідність до законодавства посад, наявних у штатному розписі Виконавчого комітету Хмільницької міської ради було затверджено проект рішення «Про внесення змін до рішення 1 сесії 8 скликання Хмільницької міської ради від 08.12.2020 р. №6 «Про затвердження загальної структури виконавчих органів Хмільницької міської ради та штатного розпису працівників виконавчих органів Хмільницької міської рад (у новій редакції)» (зі змінами)» та структуру Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради і штатну чисельність управління у новій редакції.

Протягом пленарного засідання депутатським корпусом внесено ряд змін та доповнень до міських цільових програм територіальної громади, зокрема: до комплексної оборонно-правоохоронної програми, програми утримання дорожнього господарства, програми забезпечення населення якісною питною водою, програми управління комунальною власністю, програми розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я для покращення умов медичного обслуговування населення, програми розвитку освіти. Також було внесено зміни до порядків використання коштів міського бюджету до окремих міських програм.

Депутати підтримали проект рішення про приватизацію об’єкта комунальної власності, що знаходиться по вул. Лисенка, 23Б  в м. Хмільнику

Внесено зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади на 2023 рік.

Окремими рішеннями затверджено Договір про спільну діяльність між Хмільницькою міською радою та Головним управлінням ДСНС України у Вінницькій області та Договір про передачу видатків у 2023 році Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області.

Визначено ТОВ «РАДО «Оздоровчо-розважальний комплекс» податковим агентом зі справляння туристичного збору».

Значна частина частка питань стосувались врегулювання земельних відносин. Усі питання цього блоку були підтримані депутатами.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу