• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

В єдності важливо вшанувати - засідання Оргкомітету

eye

287

15.11.2023 15:08

RSS

Наближаються дві пам'ятні дати, що хмільничани в єдності особливо шанують. Це - День Гідності та Свободи (21 листопада) та День пам'яті жертв голодоморів (25 листопада у 2023 році).

Сьогодні, 15 листопада 2023 року, в Хмільницькій міській раді відбулося засідання Оргкомітету, на якому визначили формат пам'ятних заходів у громаді до цих дат.

Під час діалогу враховано пропозиції закладів культури, освіти, позашкільних закладів, духовенства та громадських активістів.

Узгоджено, що 21 листопада (у вівторок) об 11:40 від пам'ятника Т.Г. Шевченка із Державним Прапором України попрямуємо ходою єдності до пам'ятного знаку Героям Небесної Сотні. На цьому меморіальному місці буде звершена спільна молитва, відбудеться пам'ятний захід та покладання квітів. У цей день, але вже о 16:30, поставимо лампадки біля підніжжя пам'ятного знаку Героям Небесної Сотні за всіх захисників демократичних цінностей і вільного вибору українського народу.

25 листопада (у суботу), у День пам'яті жертв голодоморів, збираємося о  15:45 у меморіальному сквері жертв голодоморів і політичних репресій. Разом приєднаємося до всенародної Хвилини мовчання та запалимо лампадки нашої пам'яті.

На засіданні розподілено обов'язки для вирішення нагальних організаційних питань.

Отже, працюємо разом, щоб відповідально провести всі заплановані пам'ятні заходи.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу