• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Толерантність - ключ до рівних можливостей, навіть якщо ми різні

eye

307

16.11.2023 16:06

RSS

Толерантність...

Можливо, це ключ, що з легкістю відкриває дверцята наших рівних можливостей, навіть якщо ми різні - це ж природньо!

Цікаво ж, а як молодь Хмільницької громади розуміє «толерантність»?

Учні 10 класу Ліцей №3 м. Хмільника Вінницької обл. поділилися своїми думками з цього приводу під час інтерактивної години «Пізнай себе - зрозумій інших» в Центрі активності громадян Хмільницької міської територіальної громади. 

До Міжнародного дня толерантності, що відзначається світовою спільнотою 16 листопада, в Центрі активності відбулась інтерактивна година «Пізнай себе - зрозумій іншого», учасниками якої стали учні 10 класу Ліцей №3 м. Хмільника Вінницької обл. (Л.А.Опаріна – класний керівник).

Бібліотекарі КЗ "Хмільницька публічна бібліотека" Марія Бабій та Людмила Курилюк разом з молодю спілкувалися про те, як сприймати людей такими, якими вони є, не намагаючись змінити в них те, що нам не подобається, цінувати в кожній людині особистість і поважати її думки, незалежно від того, чи збігаються вони з нашими , зрозуміти, що повага один до одного, терпимість, дотримання рівноправності грає велику роль у взаєморозумінні.

Групові дискусії, ігрові вправи, віртуальна мозаїка «Толерантність в світі», відео ролик «Людина починається з добра» та позитивний психологічний настрій дали змогу молоді засвоїти принципи толерантності.

Завершилася зустріч загальним тестуванням, результати якого показали рівень толерантності кожного учасника. Спілкування бібліотекарів і молоді було цікавим, невимушеним, щирим.

#бути_толерантними #Хмільницька_громада_дружня_до_дітей_та_молоді

Назад до розділу