• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Для дітей з інвалідністю

eye

229

21.11.2023 16:30

RSS

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради повідомляє батьків дітей з інвалідністю, які потребують паліативного піклування про можливість скористатися послугами реабілітаційного центру Благодійного фонду «Місто Добра» (м. Чернівці, вул. Річна, 10).

З 20 листопада 2023 року на території центру «Місто Добра» функціонує реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування.

Послугами реабілітаційного центру, які надаються безкоштовно, можуть скористатися діти з інвалідністю, які мають порушення функцій опорно-рухового апарату і потребують цілодобового догляду та діти, які мають складні діагнози і потребують паліативного піклування.

За необхідності благодійний фонд забезпечить транспортування дітей з інших областей України. В фонді існує можливість прийняття в центр матерів із хворою дитиною та іншими дітьми, якщо відсутній другий опікун, який може забезпечити догляд здоровим дітям.

Благодійний фонд «Місто Добра» також надає батькам хворих дітей психологічну, юридичну, просвітницьку або іншу допомогу.

У разі виникнення додаткових запитань звертайтеся за тел. +380992000103, електронна пошта:cityofgoodnessua@gmail.com

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Назад до розділу