• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Бюджет-2024: плануємо видатки громади

eye

274

28.11.2023 16:42

RSS

Фінансисти Хмільницької міської ради працюють над підготовкою бюджету громади на 2024 рік. Новий кошторис готується в умовах воєнного стану, тому його перші пріоритети зумовлені важливими територіальними потребами та актуальними оборонними запитами.

28 листопада 2023 року під керівництвом міського голови Миколи Юрчишина відбулося засідання робочої групи з питань підготовки проєкту видаткової частини бюджету Хмільницької міської територіальної громади на 2024 рік.

Робоча група розглянула проєкт бюджету згідно з отриманими бюджетними запитами на 2024 рік від головних розпорядників бюджетних коштів Хмільницької міської ради.

Головними розпорядниками бюджетних коштів надано перелік програм щодо реалізації заходів у 2024 році для підтримки Захисників та Захисниць України, забезпечення діяльності бюджетної сфери, соціального захисту жителів громади та розвитку Хмільницької міської територіальної громади загалом.

Фінансисти, економісти, керівники самостійних структурних підрозділів, комунальних установ та закладів, депутати міської ради ОПРАЦЮВАЛИ розрахунки видаткової частини бюджету громади на 2024 рік та обсяги міжбюджетних трансфертів.

При формуванні бюджету враховані вимоги пункту 4 статті 77 Бюджетного кодексу України щодо врахування в першочерговому порядку потреби в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за енергоносії та послуги зв'язку, які споживаються бюджетними установами.

Фінансове управління Хмільницької міської ради 

Назад до розділу