• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

До уваги підприємців та приватних підприємств!

eye

178

29.11.2023 10:09

RSS

ФОПи, приватні підприємства, асоціації, товариства з обмеженою відповідальністю можуть отримати грант до 400 000 гривень!

Це можливо в межах проєкту «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED) французької неурядової організації Acted при підтримці Міністерства зовнішньої політики Канади оголошує конкурс на отримання грантів для підтримки малого підприємництва Вінницької, Одеської і Чернігівської областей.

Пріоритет - підприємства, які постраждали від збройного конфлікту, та які очолюють жінки, або більшість працівників є жінками, для відновлення або підсилення діяльності, або для розширення і створення нових робочих місць.

Заявки розглядатимуться за умови наявності заповненої заявки у форматі Excel та усіх підписаних сторінок заявки у форматі PDF, підтвердженої згоди на обробку персональних даних, повністю заповненої онлайн форми.

Кінцевий термін подання заявок: 22 грудня 2023 року.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити онлайн форму за посиланням:

https://ee-eu.kobotoolbox.org/x/4dYz8P9C і приєднати туди заповнений файл заявки у форматі Excel (заповнені усі три вкладки файлу).

Детальна інформація про конкурс доступна за посиланням: https://www.prostir.ua/...

#гранти_для_бізнесу

Назад до розділу