• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У партнерстві - успішне майбутнє!

eye

270

RSS

Міський голова Микола Юрчишин провів зустріч зі швейцарсько-українською делегацією Програма EGAP, яка відвідала Хмільник.

Наша громада є учасницею Програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади», яку виконує Фонд Східна Європа за підтримки Уряду Швейцарії.

У нас разом виконуються успішні проєкти та цифрові рішення: розроблено Програму інформатизації громади, працює цифровий амбасадор, створено та оснащено Центр активності громадян Хмільницької міської територіальної громади , функціонує чатбот СВОЇ, впроваджені електронні консультації з громадськістю, електронні петиції; структурні підрозділи, які взаємодіють з громадою, забезпечені компютерним обладнанням, громадяни в потребі користуються автоматизованим кейсом адмінпослуг «Мобільна валіза», працює станція моніторингу якості повітря, впроваджено інші корисні ініціативи.

Міський голова подякував партнерам за підтримку та побажав розвитку новим двостороннім проєктам для розвитку громади.

У цей день гості також відвідали Центр активності громади та Управління "ЦНАП" Хмільницької міської ради, поспілкувалися з їх керівниками та відвідувачами.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

#співдія_партнерство_хмільницька_тг

#міжнародна_співпраця

Назад до розділу