• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

По 15 грудня триває відбір кандидатів до Ради ВПО

eye

193

30.11.2023 10:03

RSS

Враховуючи те, що до складу Ради з питань ВПО (далі - Рада ВПО) при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради подано 4 кандидатури з 8 кандидатів/кандидаток від ВПО та громадських об’єднань, прийнято рішення продовжити прийом документів по 15.12.2023 р.

Що таке Рада ВПО?

Це консультативно-дорадчий орган, що утворений за участі представників органу місцевої влади, внутрішньо переміщених осіб та громадських організацій для інтеграції внутрішньо переміщених осіб у життя громади, реалізації та захисту їхніх прав, залучення до процесу розроблення локальних нормативних документів, забезпечення житлом та зайнятості, а також надання психосоціальної, медичної та правової допомоги.

Хто може стати кандидатом/кандидаткою до Ради ВПО?

За типовими рекомендаціями склад Ради ВПО має налічувати 18 осіб (6 представників - посадових осіб виконавчих органів міської ради, 9 осіб - ВПО та 3 особи - представники громадських об’єднань, які здійснюють діяльність у сфері забезпечення та захисту прав ВПО).

Як стати кандидатом/кандидаткою до Ради з питань ВПО?

Для участі в конкурсному відборі необхідно внутрішньо переміщені особи та представники громадських об’єднань подають такі документи в паперовій формі:

  • заяву у довільній формі;
  • документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;
  • документ про освіту (за наявності);
  • мотиваційний лист кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;
  • відомості про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);
  • довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості), або листа громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника громадського об’єднання.

Куди подавати документи?

Документи приймає по 15 грудня 2023 року управління «Центр надання адміністративних послуг» Хмільницької міської ради (м.Хмільник, вул.Столярчука, 10) з понеділка по четвер, з 08:00 до 17:00, у п’ятницю - з 08:00 до 15:45.

У разі додаткових запитань чи консультацій звертайтеся до Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради (м. Хмільник, 2 пров. Чорновола В’ячеслава,8), каб. №6 або за тел.: (04338) 2-32-58.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу