• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 51 сесії міської ради

eye

332

04.12.2023 12:17

RSS

1 грудня 2023 року міський голова Микола Юрчишин провів позачергову 51 сесію міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 29 депутатів міської ради, які розглянули 73 питання.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять полеглих військовослужбовців, які віддали своє життя, захищаючи Україну.

Міський голова повідомив про зміни у складі депутатської фракції Вінницької обласної організації політичної партії «Слуга народу». До фракції увійшов депутат міської ради Андрій Бялківський.

Внесено зміни до Регламенту Хмільницької міської ради 8 скликання.

Депутатський корпус підтримав проєкти рішень про внесення змін та доповнень до чинних міських програм для забезпечення виконання заходів з попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій, надання якісних послуг з водопостачання, покращення благоустрою територій, стану доріг, соціальної та медичної сфери, розвитку культури. Для забезпечення фінансування заходів цих цільових програм ухвалено зміни до порядків використання коштів місцевого бюджету.

Внесено зміни до Переліку об’єктів комунальної власності Хмільницької міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2023 році, та затверджено відповідний Перелік об’єктів на 2024 рік.

Затверджено моніторинговий звіт із впровадження Плану Дій Сталого Енергетичного Розвитку та Клімату міста Хмільника до 2030 року, план діяльності Хмільницької міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік, розмір допомоги на поховання окремих категорій осіб у новій редакції.

Ухвалено рішення про занесення прізвища Лукова Дмитра Стаховича до Книги Пошани та пам’яті «Гордість Хмільника».

Надано дозвіл на створення вуличного комітету по провулку та проїзду Коцюбинського в місті Хмільник.

Внесено зміни до бюджету міської громади на 2023 рік.

Значна частина питань позачергової сесії стосувалася врегулювання земельних відносин. Усі проєкти земельних рішень були підтримані депутатами із врахуванням пропозицій та доповнень.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу