• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Місцеве самоврядування - працювати для громади

eye

254

07.12.2023 10:10

RSS

Дорога громадо, колеги, депутати, партнери!

Вітаю вас із Днем місцевого самоврядування.

Зараз непрості часи для нас усіх. Маємо з посиленою відповідальністю працювати на місцях, щосили допомагати ЗСУ, дбати про розвиток громади та добробут громадян. І все це у воєнний час та за умови обмежених бюджетних коштів.

Але ми — ні на крок не зупиняємося. Як не зупиняються наші воїни на передовій, невтомно трудяться наші волонтери в тилу та допомагають міжнародні партнери за кордоном. Щоденно працюємо для Перемоги.

У цей день важливо згадати колег-голів громад, працівників органу місцевого самоврядування, які загинули від рук окупантів. Пам'ятаємо і про керівників громад та міст, які знаходяться в полоні. Згадуємо полеглих і на місцях мобілізуємо всі зусилля, щоб повернути людей додому.

Місцеве самоврядування — надійний тил та надія мільйонів громадян на успішне майбутнє України. Тому злагоджено працювати в інтересах громади - надважлива місія, яку ми маємо виконати, колеги!

У нас є завзяття, єдність та професіоналізм - переможемо, щоб кожна громада була успішною, а люди в ній - щасливими в мирний час.

З повагою - міський голова

Микола ЮРЧИШИН

Назад до розділу