• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 52-й сесії міської ради 8 скликання

eye

308

07.12.2023 15:12

RSS

07 грудня 2023 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 52 сесія Хмільницької міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 27 депутатів міської ради, які розглянули 12 питань порядку денного.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих військовослужбовців, які віддали своє життя, захищаючи Україну, та усіх жертв цієї війни.

З нагоди професійного свята Дня місцевого самоврядування міський голова привітав присутніх депутатів міської ради та працівників органів місцевого самоврядування, а також висловив привітання колегам і депутатам на рівні району та області. Очільник громади Микола Юрчишин вручив Почесну грамоту голови Вінницької обласної ради Юрію Кондратовцю, депутату Хмільницької міської ради 7,8 скликань, голові постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, підприємництва, торгівлі та послуг, інвестиційної та регуляторної політики.

Внесено зміни та доповнення до чинних міських програм територіальної громади, зокрема: до комплексної оборонно-правоохоронної програми; програми управління комунальною власністю та комплексної програми розвитку культури та туризму; комплексної програми «Добро» на 2024-2028 рр.; комплексної програми підтримки Захисників і Захисниць України та членів їх сімей У Хмільницькій міській ТГ на 2024-2028 рр.

Ухвалено рішення про внесення доповнень до Порядку використання коштів міського бюджету, передбачених на фінансування заходів Програми управління комунальною власністю Хмільницької міської територіальної громади.

Окремим рішенням внесено зміни до Статуту КП «Хмільниккомунсервіс».

Підтримано проєкт рішення про втрату чинності рішення 49 сесії Хмільницької міської ради 8 скликання від 20.10.2023 року №2130 «Про приватизацію об’єкта комунальної власності».

Затверджено типовий Договір про надання благодійної допомоги в рамках проекту «Курс на Незалежність 2.0.» від Благодійної організації БФ «Повір у себе», договір про міжбюджетні трансфери між місцевими бюджетами від 27 листопада 2023 року та договір про передачу видатків у 2023 році.

Внесено зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади на поточний рік.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу