• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

«Курс на Незалежність 2.0.»: вітаємо переможців!

eye

346

08.12.2023 14:28

RSS

За дорученням міського голови Миколи Юрчишина заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик провів зустріч із переможцями конкурсу грантів проєкту «Курс на Незалежність 2.0.».

Захід відбувся за участі регіонального координатора по Західному регіону Сергія Панаскевича.

Переможцями конкурсу грантів Благодійної організації БФ «Повір у себе», де партнером учасників конкурсу виступила Хмільницька міська територіальна громада, стали:

ФГ Алекс-Агро-Груп/ директор Шевчук Олексій с. Махнівка Хмільницького району.

ФОП Гуменюк Віталій, м.Вінниця.

ФОП Коробко Сергій м. Хмільник, маг. «Велес».

ФОП Буликов Євгеній, м.Хмільник.

ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти»/ директор Баранюк Ігор.

ФГ «Ранчо Друзів» /директор Агура Юлія с.Лозова Хмільницького району.

Переможці протягом 10 місяців після отримання обладнання у тимчасове користування передають благодійно на користь потребуючих осіб у «продуктовий банк» Хмільницької міської територіальної громади продукти харчування еквівалентно до 10% вартості отриманого обладнання.

Граничний розмір гранту для кожного переможця складає до 20 тис. євро. Орієнтовна вартість наборів продуктів харчування для безкоштовного надання потребуючим особам громади складатиме 70 тис. грн. від одного переможця і може змінюватись в зв’язку зі зміною курсу євро.

Під час зустрічі підписано договір із кожним переможцем про надання благодійної допомоги, а також розглянуто організаційні моменти щодо постачання продуктів харчування.

Отримувачем даної благодійної допомоги визначено Терцентр Хмільника

Продуктовими наборами мають бути забезпечені самотні, малозабезпечені особи з інвалідністю, особи похилого віку, внутрішньо переміщені особи, які перебувають на обліку у територіальному центрі.

Міський голова разом із громадою вітають переможців-благодійників.

Вдячні організаторам конкурсу за підтримку людей у потребі.

Проєкт організовано завдяки партнерству українського бізнесу та Уряду Німеччини: Федерального Міністерства економічної співпраці та розвитку (BMZ), німецького банку розвитку DEG та агропромхолдингу «Астарта-Київ». Партнером з впровадження є Благодійний фонд «Повір у себе».

Тримаємо Курс на економічну Незалежність нашої держави!

Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

#курс_на_незалежність_Хмільницька_ТГ

Назад до розділу