• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Найцініше людське життя та мирне небо

eye

228

14.12.2023 15:05

RSS

Про далекі роки Чорнобильської трагедії говорити нелегко тим, хто був в епіцентрі радіаційного лиха. Але так важливо говорити про «мирний атом», щоб сказати собі, людям, світові, що найцінніше - людське життя, мирне небо та чисте довкілля. І всім серцем подякувати ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС.

14 грудня в Україні відзначають День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Лише завдяки самопожертві ліквідаторів наслідків катастрофи, більшість з яких заплатили за це власним життям і здоров’ям, вдалося локалізувати аварію та врятувати країну і світ від радіаційного забруднення.

Працівники культури та працівники Соколівського старостату с.Березна сьогодні зустрілися з нашим односельцем - Іваном Миколайовичем Березовським, який квітучої весни 1986 року був відправлений на зустріч невідомій небезпеці зупиняти ядерну катастрофу.

Маючи небайдуже серце, Іван Миколайович і сьогодні щиро переймається проблемами нашого села та громади в цілому. Він докладає чимало зусиль, щоб місцева пожежна частина повноцінно функціонувала на благо жителів громади.

Від усього серця зичимо Вам, Іване Миколайовичу, міцного духу, здоров'я, впевненності у завтрашньому дні і, звичайно, миру!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради за інформацією філії "Сільський Будинок культури с.Березна"

Назад до розділу