• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Уряд компенсує працевлаштування осіб з інвалідністю

eye

237

15.12.2023 11:35

RSS

Служба зайнятості надає компенсації роботодавцям за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

Першою установою в Хмільницькому районі, яка скористалася Урядовою програмою, компенсації роботодавцям за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, став ВСП Хмільницький районний відділ ДУ "Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України".

Державна служба зайнятості компенсувала витрати роботодавцю за облаштування робочого місця для людини із II групою інвалідності.

Претендувати на компенсацію за облаштування робочого місця для людей з інвалідністю I та II груп може будь-який роботодавець: фізична особа-підприємець, юридична особа, громадська організація чи державна установа.

На облаштування одного робочого місця для людей з інвалідністю І групи виділяється до 100 500 грн.(15 мінімальних зарплат), з інвалідністю ІІ групи – до 67 000 грн. (10 мінімальних зарплат).

Роботодавець може отримати від держави компенсацію за придбані для своїх співробітників з інвалідністю спеціальні меблі, обладнання, допоміжні засоби.

За детальною інформацією, щодо компенсації за облаштування робочого місця для людей з інвалідністю звертайтесь: Хмільницька філія Вінницького обласного центру зайнятості або за телефоном +38(068)9562467 або за посиланням https://is.gd/afx4ts

Ми працюємо і допомагаємо, підтримуємо і надихаємо.

Тільки так ми принесемо найбільше користі і станемо прикладом для наслідування.

Будьмо гідними представниками своєї країни!

За інформацією Хмільницької філії Вінницького обласного центру зайнятості

Назад до розділу