• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У рік Новий із бюджетом-2024!

eye

280

21.12.2023 14:51

RSS

20 грудня 2023 року на сесії міської ради ухвалено Бюджет громади-2024. Основні видатки головного кошторису спрямовано на оборону країни, соціальну підтримку громадян та комунальне господарство.

Доходи бюджету (майже 25 млн. грн.) буде скорочено за рахунок вилучення з місцевого бюджету податку на дохід фізичних осіб військових. Військовий ПДФО зараховується до держбюджету з 1 жовтня 2023 і до 31 грудня року, в якому закінчиться воєнний стан.

21,8 млн. грн. – закладено на харчування дітей 1-4 класів та дітей 5-11 класів пільгових категорій у закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти.

Понад 8 млн. грн. - на соціальні виплати (допомога онкохворим, людям з інвалідністю, дітям з інвалідністю, людям похилого віку, жителям громади, в яких народилося двоє і більше дітей одночасно тощо).

4,5 млн. грн. – на виконання завдань щодо відсічі збройної агресії, забезпечення недоторканості державного кордону та захисту держави, реалізації заходів територіальної оборони та захисту безпеки населення (підтримка захисників і захисниць та їхніх родин, допомога військовим у разі поранення, цивільний захист та безпека у громаді).

Більш як 1,8 млн. грн. – на розвиток дітей та молоді (нагороди обдарованим дітям, оздоровлення дітей пільгових категорій).

1,4 млн. грн.- на підтримку спортсменів (за високі досягнення у спорті, перемогу у змаганнях).

Також серед видатків - забезпечення роботи комунальних підприємств та утримання інфраструктури, оплата енергоносіїв, пального для комунальної техніки, діяльність закладів охорони здоров’я, закладів культури, соціальної сфери, органу місцевого самоврядування.

За інформацією фінансового управління Хмільницької міської ради 

Назад до розділу