• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

"Мобільна валіза" - хмільничанам у потребі

eye

310

27.12.2023 15:26

RSS

26 грудня 2023 року до управління “ЦНАП” Хмільницької міської ради надійшло звернення громадянки щодо надання адмінпослуги з питання землекористування. 

Цього ж дня адміністратори управління “ЦНАП” Хмільницької міської ради Дремблюга Алєся та Зелінська Олена здійснили виїзд за місцем  проживання заявниці, надали адміністративну послугу за допомогою "Мобільної валізи" та надали потрібні консультації.

Нагадуємо, що правом скористатися послугою "Мобільна валіза" можуть жителі Хмільницької територіальної громади, а саме:

- громадяни, які досягли 80-річного віку;

- громадяни з інвалідністю І групи;

- громадяни, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, зокрема ті, хто перебуває на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах громади.

Як отримати послугу:

  1. Представник заявника, який/яка потребує отримати адмінпослугу за місцем проживання/перебування, звертається до Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука,10. Це може бути родич, сусід чи соціальний працівник.

  2. Адміністратор ЦНАП надає консультацію та перевіряє, чи може людина отримати послугу віддалено, і формує заяву на отримання послуги.

  3. Адміністратор ЦНАП виїжджає за місцем проживання/перебування заявника із «Мобільним кейсом» та надає адміністративну послугу.

Зверніть увагу! Послуги щодо оформлення біометричних документів через «Мобільну валізу» не надаються.

Телефонуйте в разі потреби (04338) 2-20-85 або +38 097 111 50 33.

Для довідки: 

Хмільницька міська рада є учасницею швейцарсько-української Програми EGAP (Програма «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади»), яку виконує Фонд Східна Європа за підтримки уряду Швейцарії.

У межах партнерства Центр надання адмінпослуг Хмільницької міської ради оснащено автоматизованим комплексом "Мобільна валіза", автоматизованим цифровим обладнанням, що допомагає жителям громади у потребі отримати необхідну адмінпослугу.

Управління "Центр надання адміністративних послуг" Хмільницької міської ради 

 

 

Назад до розділу