• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

З Новим роком, громадо!

eye

167

31.12.2023 17:34

RSS

Дорога Хмільницька громадо!

Ще один рік на землі навічно заходить за лаштунки плинності часу. Кожному з нас цей рік дав єдине усвідомлення – бути непохитною фортецею для ворога, твердою опорою один одному і найперше - українському найхоробрішому війську.

Схиляюся в пошані перед кожним і кожною, хто трудиться, кує перемогу та допомагає битися серцю зраненої України. Знаємо: у нас немає іншого вибору, окрім, як перемогти!

Болить душа за стрій навіки мужніх захисників на українських цвинтарях, за поранених воїнів у шпиталях, зниклих безвісти, звільнених із полону, їхні родини, в серцях яких оселилася глибока туга.

Нам треба бути найперше згуртованими, кріпити сили захисту й оборони, як наші захисники непохитно тримають небо над Україною.

Головний зміст життя свідомої людини – допомогти: не засуджувати нікого, не зачепити словом образи, не применшити участь у спільній роботі на перемогу, а саме – допомогти!

Працюймо єдиною громадою на одну-єдину Перемогу!

Зичу в Новому році всім взаємної єдності, миру в серці, милосердя в душі та повної міри любові до життя. Нашим воїнам світла, які борються проти зла, бажаю повернення з перемогою до рідного дому.

Переможного 2024 року нашій Україні!

З повагою – міський голова

Микола ЮРЧИШИН

Назад до розділу