• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хто трудиться - перемагає!

eye

247

03.01.2024 13:17

RSS

«Як би не було важко - треба віднайти в собі сили, щоб допомогти собі та ближнім», - таке життєве кредо носить у своєму серці Антоніна Корешкова із Лозівського старостинського округу Хмільницької міської ради.

Наша землячка в рідному селі Думенки разом із сином та чоловіком облаштовують садибу «Ланська». Родина прагне створити затишний простір із українськими традиціями для відновлення сил, загоєння душевних ран та емоційної рівноваги жителів і гостей громади.

У 2023 році пані Антоніна стала учасницею «Програми розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED), яку реалізовувала французька неурядова організація ACTED за підтримки Міністерства зовнішньої політики Канади.

Коштом міжнародного гранту (60 тис. грн.) цієї Програми переможниці придбано 2 дегідратори-сушарки для овочів, фруктів, м'яса, пастили.

Жінка швидко освоїла нескладну технологію сушіння: виходить смачно, оригінально та корисно, бо складові натуральні.

Погляньте і ви на ці світлини та щиро порадійте.

Хто трудиться - завжди досягає задуманого.

Бажаємо нашій землячці завзяття в її намірах та успішних проєктів для розвитку сільського туризму.

І вас, наші читачі, нехай ніколи не полишає бажання з вірою в перемогу планувати, працювати і досягати кращого та омріяного в мирній, своїй, рідній Україні.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу