• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

До уваги ВПО, багатодітних та малозабезпечених сімей!

eye

246

05.01.2024 12:19

RSS

До уваги ВПО, багатодітних та малозабезпечених сімей, які мають присадибну ділянку!

Міністерство аграрної політики та продовольства України повідомляє, що Програма USAID АГРО в межах Ініціативи «Стійкість сільського господарства» (АГРІ-Україна) цьогоріч знову надаватиме безкоштовне насіння овочів для весняної посівної.

Насіння овочів зможуть отримати не лише мешканці деокупованих та прифронтових громад, а й внутрішньо переміщені особи (ВПО)та представники соціально вразливих верств населення (багатодітні сім’ї, малозабезпечені) з інших регіонів, які мають присадибні ділянки.

Для участі в ініціативі пропонуємо жителям Хмільницької громади зазначених категорій звернутися до 15 січня 2023 року у Відділ розвитку сільського господарства Хмільницької міської ради або до старости свого старостинського округу. З 16 січня до 15 лютого ми подамо ваші заявки.

Деталі та консультації за телефоном: 2-32-31.

Нагадаємо, що минулоріч 30 родин внутрішньо переміщених осіб із Хмільницької громади взяли участь в цій ініціативі та отримали насіння овочів для забезпечення своїх родин.

 

Відділ розвитку сільського господарства Хмільницької міської ради управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

За інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України 

#сільськегосподарство_хмільницька_тг #агро_підтримка

#насіння_овочів #весняна_посівна

Назад до розділу