• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

"Живі, поки пам'ятаємо" - Михайло СЛОБОДЯНЮК, Віктор БИЧОК

eye

245

09.01.2024 15:30

RSS

9 січня 2024 року минув рік, як перестало битись серце нашого захисника Віктора БИЧКА...

Віктор Миколайович народився 20 березня 1982 року. У 1988 році пішов до першого класу загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів села Голодьки. Після закінчення школи здобув освіту у Професійно-технічному училищі №40 міста Хмільника.

Працював у Комунальному підприємстві «Хмільникводоканал», далі доля занесла його до міста Києва, де Віктор Миколайович виготовляв вироби з кованого заліза.

Під час проходження військової служби був старшим навідником гранатометного відділення взводу вогневої підтримки 10 аеромобільної роти 4-го аеромобільного батальйону військової частини А 4350.

Вірний військові присязі у бою за нашу Батьківщину виявивши стійкість і мужність в результаті вогневого контакту з противником загинув 9 січня 2023 року в районні населеного пункту Соледар Донецької області.

У Віктора Бичка залишилась мама Лідія Федорівна, тато Микола Петрович, брати Іван, Петро, Олександр, донька Софія та син Даніїл.

У цей скорботний для усіх нас день, висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Віктора.

 

9 січня 2024 року минає перша роковина загибелі військовослужбовця Михайла Слободянюка.

Михайло Володимирович народився 26 листопада 1991 року в с.Голодьки. Навчався у школі в рідному селі. Після закінчення дев'яти класів здобув освіту в Козятинському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту. Працював на будівництві.

У 2017 році одружився і створив чудову, люблячу сім’ю. Він був доброю, безмежно щирою та позитивною людиною, трудолюбивим і відповідальним у роботі. Завжди усміхнений, веселий, готовий прийти на допомогу у будь-який час. Був людиною, з якою можна було порозмовляти, порадитись, від душі посміятися.

Призваний до лав Збройних Сил України на військову службу по мобілізації 23 серпня 2022 року.

Під час служби був стрільцем-снайпером 4-го аеромобільного відділення 3-го аеромобільного взводу 2-ї аеромобільної роти 1-го аеромобільного батальйону військової частини А4355.

9 січня 2023 року, вірний військовій присязі, мужньо виконавши свій військовий обов’язок, Михайло Слободянюк загинув у результаті ведення бою в районі населеного пункту Соледар Бахмутського району Донецької області.

За інформацією Відділу культури і туризму Хмільницької міської ради

Назад до розділу