• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Про нараду освітян

eye

445

11.01.2024 13:48

RSS

10 січня 2024 року Центр професійного розвитку педагогічних працівників провів інформаційно-методичну нараду з заступниками директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти громади, участь у якій взяла заступник начальника Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради Ірина Липень. Педагоги обговорили актуальні питання організації освітнього процесу та виховної роботи в школі.

Директор Центру Майя Бєляєва наголосила на необхідності й важливості грамотного ведення шкільної документації, зауважила, що саме заступник директора має опанувати прийоми раціональної роботи з документами, уміти організувати чіткий контроль за їх виконанням.

Любов Гринчук, консультант Центру, ознайомила колег з нормативно-правовим забезпеченням та вимогами до ведення ділової документації, презентувала зразки оформлення документів.

Розглянули питання атестації педагогічних працівників за новим Положенням, особливості проходження педагогами курсів підвищення кваліфікації у 2024 році, організацію тренінгів щодо подолання освітніх втрат, проведення у співпраці з Вінницьким педуніверситетом математичного батлу учнів 10-11 класів.

Активне обговорення проблем, обмін досвідом, запитання та відповіді на важливі питання – це шлях до професійного вдосконалення, що забезпечує якісну роботу закладу освіти в умовах сьогодення.

Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

Назад до розділу