• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

До уваги жителів Хмільницької громади!

eye

41

10.01.2024 10:39

RSS

Снігові замети не покидають Україну в тому числі і населенні пункти Хмільницької міської територіальної громади. КП «Хмільниккомунсервіс» продовжує  працювати над усуненням наслідків опадів.

ПРОХАННЯ ДО МІСТЯН ТА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ ПРИБИРАТИ АВТІВКИ З УЗБІЧ ДОРІГ ТА ВУЛИЦЬ МІСТА, ЯКІ ЗАВАЖАЮТЬ РОБОТІ КОМУНАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ.

Також нагадуємо усім підприємцям, що відповідно  до Правил благоустрою території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади, затверджених рішенням 68 сесії міської ради 7 скликання від 16 грудня 2019 року № 2401(Зі змінами):

п. 3 Розділу 4 Підприємства, установи й організації на власних та прилеглих територіях повинні здійснювати увесь комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку, а саме: в зимовий період здійснювати прибирання снігу та посипання протиожеледною сумішшю на відстані 20 м від межі земельної ділянки, що надана у власність або користування, та до проїжджої частини вулиці.

Закликаємо усіх бути обачними та обережними, адже сніжні опади можуть спричиняти небезпечні ситуації на дорогах.

Запевняємо, що вулиці та тротуари будуть поступово звільнятися від снігу, тому просимо з розумінням поставитись до ситуації, яку викликала негода.

За інформацією Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради

Назад до розділу