• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

"Мобільна валіза" допомагає жителям громади!

eye

251

16.01.2024 13:36

RSS

12 січня 2024 року адміністратор та головний спеціаліст управління «ЦНАП» Хмільницької міської ради Олена Грохольська та Інна Бевз виїхали на звернення двох громадян за місцем їх проживання для надання адмінпослуг з соціальних питань.

Автоматизоване цифрове обладнання «Мобільна валіза» допомагає нам однаково дбати про потреби всіх людей.

Правом на отримання адмінпослуг за допомогою «Мобільної валізи» можуть скористатися жителі Хмільницької громади, а саме:

- громадяни, які досягли 80-річного віку;

- громадяни з інвалідністю І групи;

- громадяни, що за станом здоров’я нездатні самостійно пересуватися, зокрема, ті, хто перебуває на стаціонарному лікуванні в комунальних медичних закладах громади.

Для цього потрібно звернутись до ЦНАПу за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука,10, особисто або ж представнику (родич, соціальний робітник, сусід тощо) громадянина, якому потрібно надати адмінпослугу. Адміністратор ЦНАПу надає консультацію та перевіряє, чи може людина отримати послугу віддалено, формує заяву на отримання послуги та виїжджає в узгоджений час за місцем проживання/перебування заявника із «Мобільним кейсом».

Перелік адмінпослуг, які можна отримати за допомогою «Мобільної валізи», відповідає загальному переліку послуг ЦНАПу, за виключенням послуг щодо оформлення біометричних документів (паспортів).

Нагадаємо, що Хмільницька міська рада є учасницею швейцарсько-української Програми EGAP (Програма «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади»), яку виконує Фонд Східна Європа за підтримки уряду Швейцарії.

У межах партнерства управління "ЦНАП" Хмільницької міської ради оснащено автоматизованим комплексом "Мобільна валіза".

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном 2-20-85 або +380971115033.

Працюємо далі з турботою про вас!

Управління «Центр надання адміністративних послуг» Хмільницької міської ради

Назад до розділу