• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 55-й сесії міської ради 8 скликання

eye

701

19.01.2024 10:05

RSS

18 січня 2024 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 55 сесія Хмільницької міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 27 депутатів міської ради, які розглянули 55 питань порядку денного.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих військовослужбовців, які віддали свої життя, захищаючи Україну, та усіх жертв цієї війни.

Затверджено план роботи Хмільницької міської ради на 2024 рік.

Знято з контролю рішення Хмільницької міської ради у зв’язку з їх виконанням або закінченням термінів дії.

Місцеві обранці підтримали внесення змін та доповнень до чинних міських програм територіальної громади, зокрема: до комплексної оборонно-правоохоронної програми; програми розвитку підприємницької ініціативи, програми сприяння розвитку місцевого самоврядування та партнерських відносин; програми забезпечення населення якісною питною водою, програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою територій, програми розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я для покращення умов медичного обслуговування населення громади, програми регулювання земельних відносин.

Ухвалено рішення про зміни до Порядків використання коштів міського бюджету до окремих міських програм.

Погоджено Меморандум про співпрацю з імплементації Проєкту «Покращення житлових умов внутрішньо переміщених осіб на Сході України».

Прийнято рішення щодо безоплатної передачі з комунальної власності в державну власність для військової частини Національної гвардії України прожекторів пошукових та стійок-штативів в рамках благодійної допомоги. Погоджено рішення про передачу комунального майна з балансу КЗ «Будинок культури» на баланс Хмільницькій районній громадській організації «Право».

Окремі рішення стосувались прийняття майна у комунальну власність Хмільницької територіальної громади.

Депутати затвердили Статут КП «Хмільниккомунсервіс» у новій редакції та внесли зміни до штатної чисельності Порицького ліцею Хмільницької міської ради.

Взято до відома інформацію про виконання у 2023 році місцевої програми забезпечення захисту прав та законних інтересів дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та подолання дитячої безпритульності і бездоглядності на 2022-2026 роки.

Ухвалено зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади на поточний рік.

Значна частина питань порядку денного стосувалась врегулювання земельних відносин. Усі питання цього блоку були підтримані.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу