• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

До уваги батьків дітей, постраждалих від війни

eye

92

23.01.2024 09:21

RSS

До Хмільницької міської ради звернувся БФ «Право на захист» з повідомленням про проведення дослідження з метою виявлення потреб дітей, яким завдано фізичну шкоду здоров’ю внаслідок воєнних дій, збройних конфліктів, військової агресії російської федерації проти України.

Якщо Ви є батьками або законними представниками постраждалих дітей (дітей з пораненням, контузією, каліцтвом, травмою або дітей, які зазнали  фізичного насильства), та могли б взяти участь у вказаному опитуванні, чекаємо на зворотній зв’язок.

Посилання на анкету з опитування в Google формі:http://cutt.ly/gws55ExZ

QR-код анкети опитування для мобільного пристрою:

Відповіді респондентів  допоможуть БФ «Право на захист» напрацювати рекомендації щодо вдосконалення існуючих механізмів захисту та підтримки дітей, які фізично постраждали внаслідок воєнних дій. Жодні персональні дані не передаватимуться третім особам, а результати опитування аналізуватимуться анонімно та використовуватимуться з урахуванням вимог конфіденційності.

Для довідки: Благодійна організація «Благодійний фонд «Право на захист» - українська неурядова гуманітарна правозахисна організація, діяльність якої спрямована на забезпечення захисту і дотримання прав осіб без громадянства, біженців, внутрішньо та зовнішньо переміщених осіб та осіб, що постраждали від війни, а також подолання наслідків вимушених переміщень, міграцій, війни, збройних конфліктів, стихійних лих та катастроф. Також, БФ «Право на захист» активно займається захистом прав дітей, постраждалих внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради за інформацією БФ «Право на захист»

Назад до розділу