• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Лозівський ліцей поєднує навчання, виховання та волонтерство

eye

233

29.01.2024 09:28

RSS

26 січня в Лозівському ліцеї Хмільницької міської ради відбувся семінар «Діяльність закладу освіти в умовах сучасних викликів».

Директорка закладу Світлана Лукашук презентувала роботу педагогічного колективу в умовах сьогодення.

Спеціалісти Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради та працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників відвідали заняття в дошкільному підрозділі «Калинка».

На уроці літератури рідного краю в 9 класі освітяни та учні поринули в світ чарівної поезії М. Луківа. У ході проведення майстер-класу «Мистецтво пірографії» опанували техніку випалювання по дереву, створивши свої перші картинні «шедеври». Долучилися педагоги і до виготовлення окопних свічок, що зігріють наших захисників на фронті.

Вихованню національно-патріотичної свідомості учнів, глибокої поваги та любові до Батьківщини сприяв захід «Вічна пам’ять безсмертю хоробрих, які кличуть на подвиг живих», проведений учнями 7 класу. Діти читали вірші, розповідали про односельчан, які нині в лавах ЗСУ, тепло і щиро згадали Михайла Рачка, який віддав життя за нашу свободу та незалежність.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих героїв.

Підсумовуючи, переконуємося, що навіть у складних умовах сучасних викликів учнівський, учительський та батьківський колективи закладу поєднують навчання, виховання та значну волонтерську роботу.

Отож, надійно тримаємо освітянський фронт!

Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

Назад до розділу