• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На засіданні оргкомітету: плануємо, узгоджуємо, проводимо

eye

256

31.01.2024 16:33

RSS

Важливо чути думки один одного, підсилені тоном громадської єдності, зміцнені патріотизмом та повагою до символів народної пам'яті.

Сьогодні, 31 січня 2024 року, у Хмільницькій міській раді під керівництвом заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрія Сташка відбулося засідання оргкомітету.

На заході, за участі працівників Відділу культури і туризму Хмільницької міської ради, посадових осіб профільних відділів міської ради, представників закладів позашкільної освіти, музейних установ, громадських та релігійних об'єднань, узгоджено орієнтовний формат двох важливих для громади заходів - Дня єднання (16 лютого) та Дня Героїв Небесної Сотні (20 лютого).

Домовилися, що буде в нас хода єдності, Молитва, Хвилина мовчання, покладання квітів до пам'ятного знаку Героїв Небесної Сотні, меморіальних дошок захисникам, установлення лампадок у вечірній час, інсценізація подій Майдану за участі молоді, слово з вуст учасників подій на Майдані.

Крім того, як зауважила начальниця відділу культури і туризму Юлія Цупринюк, наразі, проводиться робота над зйомкою історичного фільму «Хмільник у період Майдану. Історія».

Отож до справи. Маючи план заходів, візуалізуємо всі ідеї.

Про час зібрань поінформуємо ближче до дат проведення заходів.

Слідкуйте за нашими анонсами.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу