• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

7 лютого - консультативна зустріч для ВПО

eye

153

05.02.2024 12:31

RSS

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані у Хмільницькій громаді!

У межах партнерства Хмільницька міська рада з благодійною організацією Благодійний Фонд Право на захист 7 лютого (середа) 2024 року о 13:00 у приміщенні Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради (2 пров. Чорновола В'ячеслава, відбудеться консультаційна зустріч.

Працівники Управління праці та соціального захисту населення міської ради разом із фахівцями правозахисної організації "Право на захист" нададуть юридичні консультації та роз’яснення чинного законодавства, зокрема щодо виплат внутрішньо переміщеним особам.

Запрошуємо на зустріч внутрішньо переміщених осіб.

Додаткову інформацією можна отримати в Управлінні праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради (2 пров. Чорновола В’ячеслава,8), каб. № 6 або за тел.: (04338)-2-32-58.

Благодійна організація «Благодійний фонд «Право на захист» - українська неурядова гуманітарна правозахисна організація, діяльність якої спрямована на забезпечення захисту і дотримання прав осіб без громадянства, біженців, внутрішньо та зовнішньо переміщених осіб та осіб, що постраждали від війни, а також подолання наслідків вимушених переміщень, міграцій, війни, збройних конфліктів, стихійних лих та катастроф.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

#комунікації_ВПО #співдія_партнерство_хмільницька_тг

#консультуємо_ВПО #інтеграція

 

Назад до розділу