• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На засіданні Координаційного центру підсумовано роботу за 2023 рік

eye

235

06.02.2024 15:17

RSS

2 лютого 2024 року заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради  Андрій Сташко провів чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення громади при виконавчому комітеті  Хмільницької міської ради.

Під час засідання розглянуто такі актуальні питання: 

1.Про створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб в Хмільницькій міській територіальній громаді.

2.Підтримка ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України у 2023 році.

3. Програми підтримки цивiльного населення громади  (зокрема ВПО) від центру зайнятості та  про працевлаштування ВПО – підсумки за 2023 рік.

4.Підтримка в освітніх закладах дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, дітей військовослужбовців та про діяльність місць компактного проживання.

4.Інформація Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради  про надані соціальні послуги у 2023 році.

На засіданні повідомлено про утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб в Хмільницькій міській територіальні громаді та представлено голову Ради – Петрову Людмилу Григорівну.

Членами Координаційного центру підсумовано роботу структурних підрозділів та інших установ за 2023 рік.

За результатами виступів та обговорення прийнято відповідне рішення Координаційного центру.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Назад до розділу