• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 56 сесії Хмільницької міської ради

eye

330

07.02.2024 10:40

RSS

06 лютого 2024 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 56 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 21 депутат міської ради, які розглянули 28 питань.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих воїнів, які віддали своє життя за Україну, і усіх невинних жертв цієї війни.

Депутати міської ради взяли до відома звіт щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Хмільницької міської ради за 2023 рік.

Не набрав необхідної кількості голосів та був відхилений проєкт рішення «Про затвердження Положення про Виконавчий комітет Хмільницької міської ради та Регламент роботи виконавчого комітету».

У ході пленарного засідання депутатський корпус підтримав проєкти рішень, що стосувались внесення змін та доповнень до діючих міських програм. Зокрема, зміни спрямовані на створення належних умов для лікування та реабілітації військовослужбовців Збройних Сил, забезпечення доступності маломобільних осіб, покращення благоустрою територій,  стану доріг. Відповідно ухвалено зміни до окремих порядків використання коштів місцевого бюджету для забезпечення фінансування заходів цих цільових програм.

Шість питань порядку денного стосувалися звітів про хід виконання у 2023 році міських програм.

Затверджено Програму підтримки сім’ї, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та попередження торгівлі людьми Хмільницької міської територіальної громади на 2025-2027 роки, а також Порядки використання коштів місцевого бюджету, передбачених на фінансування заходів цієї Програми.

Окремими рішеннями внесено зміни до структури та штатної чисельності Хмільницького міського центру соціальних служб, Сьомацького ліцею та закладів загальної середньої освіти Хмільницької міської ради.

Затверджено у новій редакції Статут Комунального підприємства «Хмільниккомунсервіс», Положення про службу у справах дітей Хмільницької міської ради.

Прийнято рішення про затвердження звіту про виконання бюджету Хмільницької міської  територіальної громади за 2023 рік.

Надано дозвіл на створення будинкового комітету будинку №23 по вулиці Чайковського у місті Хмільнику.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу