• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

По 6 березня - обговорення проєкту містобудівної документації

eye

248

12.02.2024 12:31

RSS

Виконавчий комітет Хмільницької міської ради вносить зміни в Генеральний план міста.

Містобудівний документ розробляє ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ ПРОЕКТУВАННЯ МІСТ "ДІПРОМІСТО" ІМЕНІ Ю.М.БІЛОКОНЯ.

Генплан міста Хмільник планується доповнити такими актуальними розділами: «Стратегічна екологічна оцінка», «План зонування території» та «Історико-архітектурний опорний план міста Хмільник із визначенням зон охорони пам’яток культурної спадщини та меж і режимів використання історичних ареалів».

Для врахування громадської думки під час розроблення проєкту Генплану міста Хмільник, участі громадян у плануванні та забудові територій міський голова видав розпорядження про проведення громадського обговорення та електронних консультації із громадськістю з 6 лютого по 6 березня 2024 року звіту зі стратегічної екологічної оцінки та проєкту містобудівної документації – Внесення змін в Генеральний план міста Хмільник Вінницької області з виконанням розділів «Стратегічна екологічна оцінка», «План зонування території» та «Історико-архітектурний опорний план міста Хмільник із визначенням зон охорони пам’яток культурної спадщини та меж і режимів використання історичних ареалів».

З основними техніко-економічними показниками, графічними матеріалами та змістом проєкту можна ознайомитися в управлінні містобудування та архітектури міської ради: вул. Столярчука, 10, м. Хмільник, з 8.00 до 17.00 (понеділок-п’ятниця) та на офіційному вебсайті Хмільницької міської ради (Розділ «Відкрита громада/Архітектурна діяльність/Генеральний план») за посиланням:

https://rada.ekhmilnyk.gov.ua/uk/page/generalnij-plan-mista

Електронні консультації з громадськістю з питання доступні за посиланням:

https://consult.e-dem.ua/consultations/799

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій: Олійник Олександр Анатолійович – начальник управління містобудування та архітектури міської ради - головний архітектор.

Подання та прийом пропозицій від громадськості в письмовій формі здійснюється в межах громадського обговорення по "6" березня 2024 року за адресою: вул. Столярчука, 10, м. Хмільник, Вінницька область, 22000.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до проекту містобудівної документації та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО).

Зауваження та пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду.

За результатами розгляду зауваження враховуються або вмотивовано відхиляються.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання проекту внесення змін до містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту відбудуться "28" лютого 2024 року о 14.00 у приміщенні Хмільницької міської ради за адресою: вул. Столярчука, 10, м. Хмільник, Вінницька область.

Детальніше: генеральний план – це містобудівна документація, що визначає розвиток, планування, забудову та інше використання території населеного пункту.

Вимоги містобудівної документації є обов'язковими для виконання всіма суб'єктами містобудування.

Управління містобудування та архітектури Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу