• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

140 продуктових наборів від проєкту «Курс на Незалежність 2.0»

eye

351

13.02.2024 10:29

RSS

Завдяки співпраці Хмільницької міської ради та агропромхолдингу «АСТАРТА-КИЇВ» в рамках проєкту «Курс на Незалежність 2.0», який реалізується спільно з Урядом Німеччини – Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку, німецьким банком розвитку DEG та партнером з впровадження Благодійним фондом «Повір у себе» у 2024 році, Хмільницька міська територіальна громада має змогу отримати благодійну допомогу для вирішення гуманітарних та соціальних проблем громади.

За умовами конкурсу переможці, отримавши обладнання для розвитку власного бізнесу, спрямовують 10% від суми гранту на благодійність у вигляді харчової продукції на користь громади.

У грудні 2023 року укладено 6 договорів про надання благодійної допомоги між Хмільницькою міською радою та переможцями конкурсу:

  • ФГ «Ранчо друзів»;
  • ФГ «АЛЕКС-АГРО-ГРУП»;
  • ФОП Буликов Є.М.;
  • ФОП Коробко С.Ю.;
  • ФОП Гуменюк В.М.;
  • ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти».

Третьою стороною в договорах виступив територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради як безпосередній одержувач допомоги.

У лютому 2024 року територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради отримано першу партію допомоги від трьох переможців конкурсу - 140 продуктових наборів на загальну суму 60130,00 грн., а саме:

- ФГ «Ранчо друзів» (41020,00 грн.);

- ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» (7350,00 грн.);

- ФОП Буликов Є.М. (11760,00 грн.).

12 лютого розпочато видачу благодійної допомоги продуктами харчування громадянам похилого віку та особам з інвалідністю, які перебувають на обліку та обслуговуванні у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги територіального центру.

Про можливість отримання допомоги громадяни будуть повідомлені в телефонному режимі в порядку черги. Передбачено також забезпечення доставки продуктових наборів за місцем проживання маломобільних осіб.

В подальшому заплановано поступову видачу благодійної допомоги усім громадянам похилого віку та особам з інвалідністю, які перебувають на обліку у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги та згідно з рішеннями управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради отримують соціальну послугу натуральної допомоги (продуктами харчування).

Територіальний центр висловлює щиру вдячність Хмільницькій міській раді, організаторам та переможцям конкурсу за благодійну ініціативу, за злагоджену співпрацю та підтримку громадян у такий складний для українців час.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

Назад до розділу