• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Згуртовані разом: взяли участь у регіональному форумі

eye

308

15.02.2024 11:24

RSS

13 лютого 2024 року в м. Вінниця відбувся регіональний форум у межах проєкту «Сприяння соціальному згуртуванню постраждалих громад, де впроваджуються інклюзивні житлові рішення», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Уряду Республіки Корея.

За дорученням міського голови Миколи Юрчишина Хмільницьку громаду на заході представила ініціативна група у складі посадових осіб, депутатів та громадськості, яка працювала над впровадженням у місті Хмільник ініціативи «Вулик» - вуличний простір просто неба.

«Вулик» - це відновлений відкритий простір посеред центральної частини міста у міському парку. У просторі облаштовано сцену, замінено дах, виготовлено вуличні меблі. Навесні 2024 року заплановано нанесення патріотичного муралу на задню стіну сцени.

У теплу пору «Вулик» буде використовуватися як танцювальний майданчик театр/кінотеатр під відкритим небом, майданчик для фотовиставок та інших заходів соціального згуртування.

У межах партнерства закуплено обладнання та матеріали для майстер-класів для проведення заходів. 

Під час форуму учасники підсумували спільну роботу та обговорили наступні кроки щодо впровадження нових ініціатив. Працювали у групах, ділилися досвідом, дискутували та обговорювали наступні кроки, щоб зробити результати соціальної спільної згуртованості більш сталими та продовжувати інклюзивне прийняття рішень у своїх громадах.

Якщо ми згуртовані разом – зможемо втілити більше добрих ініціатив у нашій громаді!

Проект реалізовується за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) та команди БУР (Будуємо Україну Разом), яка  брала безпосередню участь у відновленні обєкту. Також слід відзначити вагомий внесок Громадської організації «ПРАВО», яка активно долучилась до реалізації даного проєкту.

 

Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу