• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Спортивні вихідні: змагалися за перемогу, привітали ювіляра

eye

62

Новини

30 січня 2020 року у Хмільницькому аграрному центрі професійно-технічної освіти проведено відкриту першість з волейболу серед команд дівчат. У змаганнях взяли участь 4 команди:
  • «ДЮСШ - Хмільник»
  • «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти»
  • «Вишенька – Березна»
  • «Порик – Томашпіль».
У результаті змагань перше місце посіла команда Хмільницької ДЮСШ. Кращим гравцем турніру визнана Бикова Валерія. Учасники змагань нагородженні грамотами, медалями та солодощами. 1 лютого 2020 року  у Хмільницькій ДЮСШ проводився чемпіонат Вінницької області з футзалу серед юнаків 2007-2008р.н. На третьому етапі змагань взяли участь 3 команди:
  • «ДЮСШ Хмільник»
  • «ВО Блохіна – Бєланова-2»
  • «Темп» Вінниця ЗОШ №15»
Першу гру вихованці ДЮСШ-Хмільник виграли у «Темп» Вінниця  з рахунком 5:0. У другій грі вихованці місцевої ДЮСШ поступилися команді « ВО Блохіна – Бєланова-2» з рахунком 1:2. У третій грі команда «ВО Блохіна – Бєланова2»  виграла у команди «Темп» Вінниця ЗОШ№15» з рахунком 4:0. Таким чином,  до 4 туру увійшли дві команди – «ДЮСШ Хмільник» і «ВО Блохіна Бєланова-2».  Черговий етап ігор відбудеться у Хмільницькій ДЮСШ вже цієї п’ятниці - 7 лютого 2020 року. Початок – об 11 год. [caption id="attachment_52653" align="alignnone" width="800"] По завершенню юнацьких ігор із футзалу спортивне товариство громади стало учасником урочистої події з нагоди 70-річчя тренера-викладача з футболу Гунствіна Валерія Івановича.[/caption] Першим привітав ювіляра міський голова Сергій Редчик, який подякував досвідченому тренеру-земляку за невтомну і багаторічну працю в галузі фізичної культури і спорту, висловив побажання спортивного довголіття, життєвих і спортивних перемог у справах і починаннях. [caption id="attachment_52656" align="alignnone" width="800"] [/caption] До привітань спортсмену також приєдналися його друзі, колеги, учні та представники спортивної громадськості, створивши неймовірну ретроспективу спогадів про тренерські звершення. Звертаючись до винуватця святкової події, гості охоче поділилися зворушливими, часом кумедними, але надзвичайно цікавими і пізнавальними життєвими історіями за участі ювіляра. [caption id="attachment_52658" align="alignnone" width="800"] Завершальним подарунком усім шанувальникам спорту, і найперше тренеру-ювіляру, став футбольний матч, в якому перемогу виборола команда ветеранів (старша за віком).[/caption] Хмільницька ДЮСШ

Назад до розділу