• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Видано 140 продуктових наборів від проєкту «Курс на Незалежність 2.0»

eye

297

23.02.2024 09:25

RSS

22 лютого 2024 року завершено видачу благодійної допомоги громадянам похилого віку та особам з інвалідністю, які перебувають на обліку та обслуговуванні у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради (терцентр Хмільника).

Видано 140 продуктових наборів на загальну суму 60130,00 грн. Це перший транш допомоги від трьох переможців конкурсу:

- ФГ «Ранчо друзів» (41020,00 грн.);

- ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» (7350,00 грн.);

- ФОП Буликов Є.М. (11760,00 грн.).

Наступна частина допомоги очікується на початку березня 2024 року.

Про можливість отримання допомоги громадяни будуть повідомлені в телефонному режимі в порядку черги. Передбачено також забезпечення доставки продуктових наборів за місцем проживання маломобільних осіб.

Територіальний центр висловлює щиру вдячність Хмільницькій міській раді, організаторам та переможцям конкурсу за благодійну ініціативу, злагоджену співпрацю та соціальну підтримку громадян.

Для довідки:

Благодійна акція стала можливою завдяки співпраці Хмільницької міської ради та агропромхолдингу «АСТАРТА-КИЇВ» в рамках проєкту «Курс на Незалежність 2.0», який реалізується спільно з Урядом Німеччини – Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку, німецьким банком розвитку DEG та партнером з впровадження Благодійним фондом «Повір у себе».

За умовами конкурсу переможці, отримавши обладнання для розвитку власного бізнесу, спрямовують 10% від суми гранту на благодійність у вигляді харчової продукції на користь громади.

Хмільницька міська територіальна громада, в особі безпосереднього отримувача – Терцентру Хмільника, протягом 10 місяців 2024 року отримає благодійну допомогу від 6-ти переможців конкурсу:

  • ФГ «Ранчо друзів»;
  • ФГ «АЛЕКС-АГРО-ГРУП»;
  • ФОП Буликов Є.М.;
  • ФОП Коробко С.Ю.;
  • ФОП Гуменюк В.М.;
  • ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти».

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу