• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Увага! Конкурс з визначення суб'єкта господарювання у сфері побутових відходів

eye

435

23.02.2024 14:31

RSS

З метою впорядкування та належної організації діяльності у сфері поводження з побутовими відходами на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про управління відходами», Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2023 року №918, рішення виконавчого комітету Хмільницької міської ради «Про проведення конкурсу з визначення суб'єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади» від 23 лютого 2024 року №145 Виконавчий комітет Хмільницької міської ради оголошує конкурс з визначення суб'єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади.

Організатор конкурсу:

Виконавчий комітет Хмільницької міської ради Вінницької області, адреса: вул. Столярчука,10, м. Хмільник, Вінницька область.

Підстава:

Рішення виконавчого комітету Хмільницької міської ради «Про проведення конкурсу з визначення суб'єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади» від 23 лютого 2024 року № 145.

Місце і дата проведення конкурсу:

Конкурс з визначення суб'єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади буде проведено 11 квітня 2024 року об 11.00 у приміщенні конференц-зали Хмільницької міської ради (4 поверх) за адресою: вул. Столярчука,10, м. Хмільник, Вінницька область.

Термін прийому конкурсних пропозицій:

з 8 год 30 хв 11.03.2024 року до 8 год 30 хв 10.04.2024 року

Особи організатора конкурсу, уповноважені здійснювати комунікацію з учасниками:

Підвальнюк Юрій Григорович - начальник управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

Буликова Надія Анатоліївна – начальник юридичного відділу Хмільницької міської ради

Засоби зв’язку:

тел: (04338) 2-26-76, 2-32-93.

Е-mail: economik_hm@ukr.net yurviddil_hml@ukr.net

Рішенням виконавчого комітету Хмільницької міської ради від 23 лютого 2024 року №145 утворено Конкурсну комісію з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади.

Пропозиції щодо участі в роботі Конкурсної комісії приймаються шляхом повідомлення Голові Конкурсної комісії в довільній формі на Е-mail: economik_hm@ukr.net або yurviddil_hml@ukr.net або за тел: (04338) 2-26-76, 2-32-93 в термін до 05.03.2024 року.

 

Додатки

Додаток 2 до рішення виконавчого комітету Хмільницької міської ради від 23 лютого 2024 року №145 «Конкурсна документація для учасників конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади»

 

Додаток 3 до рішення виконавчого комітету Хмільницької міської ради від 23 лютого 2024 року №145 «Склад Конкурсної комісії з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади»

Сергій МАТАШ, голова Конкурсної комісії

 

Назад до розділу