• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відбулися громадські слухання

eye

235

29.02.2024 15:20

RSS

28 лютого 2024 року відбулись громадські слухання у місті Хмільнику. За дорученням міського голови Миколи Юрчишина громадські слухання проводив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик.

До відома присутніх було представлено інформацію про обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки та проєкту містобудівної документації – внесення змін в Генеральний план міста Хмільник Вінницької області з виконанням розділів «Стратегічна екологічна оцінка», «План зонування території» та «Історико-архітектурний опорний план міста Хмільник із визначенням зон охорони пам’яток культурної спадщини та меж і режимів використання історичних ареалів».

Інформацію щодо проєкту представляв авторський колектив інституту Діпромісто, до якого входять: Ганна Айлікова, кандидат технічних наук, головний архітектор проекту, Людмила Безкоровайна, головний інженер проекту та  Нестеренко Ганна, керівник групи.

Співдоповідачем виступив начальник управління містобудування і архітектури міської ради, головний архітектор міста Олександр Олійник.

Після активного та предметного обговорення учасниками громадських слухань практично одноголосно було підтримано Резолюцію з вищезгаданого питання.

Також присутні затвердили склад уповноважених представників громадськості для участі в погоджувальній комісії до якої, у разі її створення,  увійдуть представники громадських організацій, органів самоорганізації населення та активної громадськості.

Хто не мав можливості бути присутнім на громадських слуханнях, їх можна подивитись в онлайн режимі за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=6PcJgoF3Mlc.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Світлини: Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу