• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Юні журналісти підготували репортаж про волонтерів

eye

161

01.03.2024 14:07

RSS

28 лютого в Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася зустріч із громадською діячкою та волонтеркою, представником громадської організації «Соціальна перспектива» у місті Хмільнику Тетяною Гринчук.

Колектив закладу уже не вперше зустрічається з Тетяною, адже передавали через волонтерку допомогу воїнам на передову, але цього разу - це був живий діалог між дітьми та громадською діячкою.

Директор Центру дитячої та юнацької творчості Наталія Луценко розповіла наскільки важливою є підтримка воїнів-захисників у нелегкий час боротьби за Україну та як заклад співпрацює із волонтерами Хмільника.

Тетяна Гринчук подякувала за запрошення на зустріч і ознайомила усіх присутніх із історією створення ГО «Соціальна перспектива» та розповіла, як починалося її волонтерство, як вона нині тримає зв'язок із військовими, як проводить збори на авто та дрони.

На зустрічі були присутні діти, педагоги, батьки і кожен мав змогу поставити запитання та отримати відповідь на актуальні теми сьогодення, які стосуються допомоги військовим.

Директор Наталія Луценко передала волонтерці зібрані кошти, солодощі та пташки-обереги для українських воїнів від працівників закладу.

На завершення зустрічі Тетяна Гринчук написала на прапорі України побажання вихованцям та педагогам закладу, а також вручила колективу Центру дитячої та юнацької творчості Подяку за свідому громадську позицію, патріотизм, активну підтримку волонтерської діяльності та вагомий внесок у наближення перемоги України.

Учасники заходу подякували волонтерці за її безцінну працю та подарували квіти.

Юлія Бараболя,

заступник директора Центру дитячої та юнацької творчості

Назад до розділу