• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговому засіданні виконавчого комітету

eye

199

05.03.2024 12:47

RSS

5 березня 2024 року міський голова Микола Юрчишин провів у Хмільницькій міській раді позачергове засідання виконавчого комітету.

На засіданні про свою роботу прозвітували дільничні офіцери поліції та поліцейські офіцери громади.

Затверджено план основних заходів цивільного захисту міської субланки та положення про місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення громади.

Погоджено безоплатну передачу з балансу Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради на баланс Комунального закладу "Будинок культури" Хмільницької міської ради комунального майна Білорукавської початкової школи.

На підставі матеріалів профільної комісії дозволено видалення аварійно небезпечних дерев у селі Голодьки та на території комунального підприємства «Хмільникводоканал».

Затверджено на 2024 рік розмір кошторисної заробітної плати (14 755,00 грн.) для визначення вартості будівництва об'єктів, що споруджуються коштом місцевого бюджету.

Взято на квартирний облік учасника бойових дій разом із сім'єю.

Затверджено план культурно-мистецьких заходів з 4 березня по 6 квітня 2024 року.

Вирішено відзначити Подякою міського голови жителів громади з нагоди державних і професійних свят.

Ухвалено рішення в інтересах дітей та захисту їхніх прав.

Уточнено статистичні дані для подання учасниками Конкурсу з визначення суб'єкта господарювання зі збирання та перевезення побутових відходів відповідної конкурсної документації.

Схвалено проєкти рішень міської ради «Про бюджет на 2024 рік» (зі змінами) та «Про затвердження Договору про передачу видатків у 2024 році військовій частині».

Схвалено перелік питань, внесених на розгляд позачергової 57 сесії міської ради 8 скликання, що запланована 5 березня 2024 року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

#виконком_хмільницька_міська_рада

#засідання_виконавчого_комітету

#офіційно

Назад до розділу