• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 57 сесії міської ради 8 скликання

eye

154

06.03.2024 10:36

RSS

5 березня 2024 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 57 сесія Хмільницької міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 23 депутати міської ради, які розглянули 78 питань порядку денного. Два із запланованих питань було знято з розгляду.

Присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих військовослужбовців, які віддали свої життя, захищаючи Україну, та усіх жертв цієї війни.

На початку засідання депутати заслухали головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції міської ради Віктора Забарського, який поінформував про важливі аспекти подання декларації за 2023 рік та надав відповіді щодо їх правильного заповнення.

Затверджено статут КНП «Хмільницький ЦПМСД».

Внесено зміни та доповнення до міських програм територіальної громади, зокрема: до комплексної оборонно-правоохоронної програми;  комплексної програми захисту населення і територій; програми сприяння розвитку місцевого самоврядування та партнерських відносин; програми управління комунальною власністю; програми утримання дорожнього господарства; комплексної програми розвитку культури та туризму; програми розвитку освіти.

Ухвалено рішення про зміни до Порядків використання коштів міського бюджету до окремих міських програм.

Взято до відома інформацію про виконання у 2023 році низки міських програм та програм, які завершили свою дію у 2023 році.

Погоджено внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності Хмільницької міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2024 році.

Прийнято рішення про клопотання щодо нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною» до Дня незалежності України Романа Кашпура, нашого земляка, хмільничанина, добровольця - учасника АТО/ООС, ветерана російсько-української війни, переможця всеукраїнських змагань «Ігри Героїв» з кросфіту серед ветеранів АТО/ООС, які на фронті втратили кінцівки, першого українського ветерана, який зміг пройти повну марафонську дистанцію на протезі, учасника напівмарафону у Брюсселі та ще низки марафонів: у Нью-Йорку, марафону Морської піхоти США у Вашингтоні, 43-го Лондонського та цьогорічного у Токіо - 3 березня, за вагомий особистий внесок у підняття престижу Вінниччини на національному рівні, піднесення міжнародного спортивного авторитету України, активну волонтерську та благодійну діяльність.

Окремими рішеннями підтримано проєкти про комунальну власність Хмільницької міської територіальної громади  та про визначення повноважень органу опіки та піклування.

Ухвалено зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади на поточний рік та затверджено договір про передачу видатків у 2024 році військовій частині А7010.

Значна частина питань порядку денного стосувалась врегулювання земельних відносин. Одне питання цього блоку було відхилене, а саме «Про розгляд заяви ФГ «ВЕЛЕС АРС» щодо виготовлення  документацій із землеустрою на земельні ділянки за межами села Куманівці».

Текст: Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Світлини: Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу