• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Шевченко-210: «Твою думу, твою пісню збережем навіки»

eye

111

12.03.2024 11:08

RSS

9 березня у концертно-виставковій залі Хмільницької школи мистецтв відбувся виховний захід з нагоди 210-ї річниці від дня народження Великого Кобзаря.

Була представлена літературно-музична композиція «Твою думу, твою пісню збережем навіки», яку підготувала та провела у змішаному форматі Валентина Автодійчук, відеомонтаж музичної частини здійснила Інна Громова.

Учні та викладачі закладу зацікавлено слухали про цікаві факти життя і творчості одного з наймузикальніших поетів світу, письменника, художника, духовно-національного пророка України Тараса Григоровича Шевченка.

Юні художники презентували експозицію творчих робіт-ілюстрацій до відомих вокальних композицій, які прозвучали у відеоконцерті. Тарасові поетичні переспіви з ніжністю і любов’ю виконували учні та викладачі з фаху бандури.

Упродовж дійства зала була наповнена енергетикою щемливих емоцій, патріотичних почуттів та особливо піднесеною була мить під час спільного виконання пісні-візитівки Т.Г. Шевченка «Думи мої…».

По завершенні літературно-музичної композиції поклали квіти до міського пам’ятника Тарасу Шевченку. Захід відбувся в рамках загальношкільного мистецького проєкту «Присвята Кобзареві».

За інформацією комунального позашкільного навчального закладу Хмільницька школа мистецтв

Назад до розділу