• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Для захисту прав споживачів: що варто знати

eye

71

15.03.2024 13:33

RSS

Сьогодні - Міжнародний день захисту прав споживачів. Тож для посилення правосвідомості жителів громади (споживачів/користувачів) та суб'єктів господарювання управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради звертає увагу на наступне:

Відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів» у разі порушення ваших прав, як споживача, ви маєте право звернутися до органу місцевого самоврядування за консультаціями, зі зверненнями та скаргами – до ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області, в районні управління Держпродспо¬живслужби у Вінницькій області (у Хмільницькій громаді - до Хмільницьке районне управління ГУ ДПСС у Вінницькій області), а також – до суду.

ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області розглядає всі звернення споживачів, права яких було порушено, у встановлений термін.

У разі порушення ваших прав, як споживачів, звертайтесь:

- за консультаціями – до відділу розвитку підприємництва, сфери послуг та енергоменеджменту міської ради (вул.Столярчука,10, м.Хмільник, тел. 2-21-75);

- із скаргами та зверненнями – до ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області (м.Вінниця, вул. Праведників світу, 19, тел.(0432)65-88-00).

Ознайомитися із законодавством щодо захисту прав споживача, правами та обов’язками споживача, зразками скарг можна на вебсайті Хмільницької міської ради за посиланням: https://rada.ekhmilnyk.gov.ua/.../zahist-prav-spozhivachiv

Відділ розвитку підприємництва, сфери послуг та енергоменеджменту міської ради

#офіційно #хмільничанам_важливо #захист_прав_споживачів

Назад до розділу