• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Ще 152 продуктових набори - від проєкту «Курс на Незалежність 2.0»

eye

631

20.03.2024 09:04

RSS

18 березня 2024 року терцентр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради розпочав видачу продуктових наборів громадянам похилого віку та особам з інвалідністю від переможців конкурсу грантів «Курс на Незалежність 2.0».

Доброчинний внесок у межах проєкту відповідально виконали: ФГ «АЛЕКС-АГРО-ГРУП» (41,0 тис. грн..); ФОП Буликов Є.М. (12,8 тис. грн.); ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» (8,0 тис. грн.). на загальну суму 61,8 тис. грн.

Благодійну допомогу отримають 152 громадян, які перебувають на обліку та обслуговуванні у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги територіального центру.

Це вже другий транш допомоги. Першу частину продуктових наборів терцентр отримав у лютому поточного року та розподілив її між 140 людьми в потребі.

У подальшому заплановано поступову видачу благодійної допомоги усім громадянам похилого віку та особам з інвалідністю, які перебувають на обліку у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги та згідно з рішеннями управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради отримують соціальну послугу натуральної допомоги (продуктами харчування).

Разом із отримувачами допомоги щиро дякуємо благодійникам!

 

Для довідки:

Благодійна акція стала можливою завдяки співпраці Хмільницької міської ради та агропромхолдингу «АСТАРТА-КИЇВ» в рамках проєкту «Курс на Незалежність 2.0», який реалізується спільно з Урядом Німеччини – Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку, німецьким банком розвитку DEG та партнером з впровадження Благодійним фондом «Повір у себе».

Про можливість отримання допомоги громадяни будуть повідомлені в телефонному режимі в порядку черги. Передбачено також забезпечення доставки продуктових наборів за місцем проживання маломобільних осіб.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу