• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Учні ліцею №2 вшанували подвиг воїнів-героїв

eye

446

19.03.2024 14:25

RSS

18 березня 2024 року Хмільницька громада зустріла 80-ту річницю вигнання нацистських окупантів із Хмільника та Хмільницького району. Разом із громадськістю до пам’ятних заходів шанобливо доєдналася учнівська родина Ліцею №2 міста Хмільник.

У музеї Бойової слави (керівник Шевченко Т.М.), що діє у стінах ліцею, відбулися патріотично-виховні заходи за участі учнів міських ліцеїв та вчителів місцевих закладів освіти.

Юні екскурсоводи – ліцеїсти ознайомили гостей із історією музею та героїчним шляхом воїнів; звучали тематичні пісні вчительського ансамблю "Колорит". Ліцеїсти читали тематичні вірші. Талановито виступили учасники студії сучасного танцю КЗ Будинку культури "Ньютоун" (керівник Фельдман Т.В.).

По закінченні заходів учні вшанували пам’ять воїнів Другої світової війни, поклавши квіти до пам’ятника 276-ої Темрюкській стрілецькій дивізії.

Шлях до вигнання нацистів із України та рідного краю був не легкий, але наші діди й прадіди змогли перемогти ворога. І сьогодні вкотре ми від усього серця кажемо їм: “Дякуємо за життя!”

Такі заходи дають змогу підростаючому поколінню більше дізнатися про історичні події воєнного часу та назавжди пам’ятати славетний подвиг воїнів-героїв заради нашого мирного життя і щасливого майбутнього.

Адміністрація Ліцею №2 м.Хмільника

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу