• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відбулася нарада з головами будинкових комітетів

eye

184

20.03.2024 13:31

RSS

19 березня 2024 року за дорученням міського голови Миколи Юрчишина заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик провів нараду з головами будинкових комітетів, ОСББ та управляючими кампаніями.  

Начальник відділу цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правовоохоронними органами міської ради Валерій Коломійчук поінформував учасників наради про облаштування найпростіших укриттів в багатоквартирних будинках.  

Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Хмільницького РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області Дмитро Іщук закцентував увагу громадськості на посиленні заходів пожежної  безпеки в населених пунктах громади та недопущення пожеж у природніх екосистемах.  

Про роботу поліцейських офіцерів громади розповів поліцейський офіцер громади відділу взаємодії з громадами Хмільницького районного відділу поліції Хмільницького РВП ГУНП у Вінницькій області майор поліції Олександр Будківський та зосередив увагу на питаннях налагодження комунікації з головами будинкових комітетів.

Про новий порядок проведення техобслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків поінформувала громаду речниця Вінницької філії "Газмережі" Лариса Логінова. 

В.о. начальника КП "Хмільниккомунсервіс" Хмільницької міської ради Валерій Пугач повідомив про намір підприємства змінити складову послуги на управління багатоквартирним будинком та її вартість. 

Директор КП "Хмільникводоканал" Хмільницької міської ради Володимир Козубський поінформував про намір підприємства переглянути тарифи на послуги централізованого водопостачання та водовідведення в місті Хмільник. 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу