• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

26 березня – громадські слухання про тарифи на воду

eye

1235

20.03.2024 16:48

RSS

26 березня (вівторок) 2024 року о 15:00 у приміщенні Хмільницької міської ради (2-й поверх, зала засідань) за адресою: вул. Столярчука, 10, м. Хмільник, Вінницької області відбудуться громадські слухання з обговорення питання:

1. Про намір КП «Хмільникводоканал» Хмільницької міської ради переглянути тарифи на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення у місті Хмільник.

Громадські слухання проводяться відповідно до Статуту Хмільницької міської територіальної громади, затвердженого рішенням 9 сесії міської ради 8 скликання від 26.03.2021р. №288, та згідно з розпорядженням міського голови від 20.03.2024 року №136-р.

Згідно з Положенням «Про громадські слухання в Хмільницькій міській територіальній громаді» (рішення Хмільницької міської ради від 26.03.2021 року №288) у громадських слуханнях можуть брати участь:

- дієздатні жителі територіальної громади, місце проживання яких в установленому законом порядку зареєстроване на території, в межах якої проводяться громадські слухання (з правом голосу);

- інші особи, які на законних підставах постійно проживають або перебувають на відповідній території (з правом дорадчого голосу, можливість участі особи з правом дорадчого голосу передбачає право особи бути присутньою на громадських слуханнях, висловлювати власні позиції з приводу обговорюваних під час слухань питань);

- депутати міської ради, посадові особи органів місцевого самоврядування, представники підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, громадських об’єднань, органів самоорганізації населення, організацій співвласників багатоквартирних будинків, розташованих на відповідній території.

Для ідентифікації громадян та врахування пропозицій (зауважень) учасникам громадських слухань необхідно мати документи, які посвідчують особу.

Пропозиції (зауваження) громадян, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються.

Ініціатором проведення громадських слухань щодо наміру КП "Хмільникводоканал" Хмільницької міської ради переглянути тарифи на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення у місті Хмільник є Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради.

Пропозиції, зауваження та рекомендації щодо питання, яке виноситься на громадське слухання, приймаються в письмовій та електронній формі до 16:00 25 березня 2024 року за адресою:

22000, Вінницька обл., м. Хмільник вул. Столярчука 10, електронна адреса: hmilnuk.ugkgtakv@ukr.net

Контактний телефон: (04338) 2-23-78 (Литвиненко Інна Сергіївна – начальник управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради).

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради

Назад до розділу