• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Приєднуйтеся до лав прикордонників!

eye

131

21.03.2024 11:16

RSS

Долучайся до лав прикордонників, щоб в Україну швидше повернувся мир, а ворог більше ніколи не ступив на нашу землю.

Захисти найдорожче для себе: своїх рідних, батьків, дітей, свою любов, свою країну. Захистити своє майбутнє.

Значну роль в протистоянні з ворогом має Державна прикордонна служба України, військові якої пліч-о-пліч у складі Сил оборони дають гідну відсіч російським загарбникам. Вони боронять кордони, вживають усіх необхідних дій для знищення окупантів як на землі, так і в повітрі, використовуючиновітні технічні засоби.

Прикордонне відомство цінує та поважає кожного співробітника, піклується про особовий склад,удосконалює систему соціального забезпечення та є соціально відповідальною установою.

У Могилів-Подільський прикордонний загін триває набір на військову службу за контрактом та по мобілізації всіх вмотивованих громадян, які прагнуть мирного та гідного майбутнього для України та нащадків.

Що ми пропонуємо?

ти – гарантовано прикордонник;

широкий вибір бойових та небойових професій;

регулярні ротації бойових підрозділів;

якісна підготовка в Україні та за кордоном;

високе забезпечення зброєю та технікою.

гідне фінансове забезпечення.

Вимоги до кандидата – призовний вік від 18 років, освіта не нижча за повну середню, придатний до військової служби за станом здоров`я, психологічно-професійними якостями та відсутня судимість.

З питань прийому, а також для з’ясування додаткової інформації з проходження військової служби просимо звертатися до відділу комплектування прикордонного загону телефоном: +380 68-581-57-87 або за адресою: м. Могилів - Подільський вулиця Острівська, 2.

Разом до перемоги!

Державна прикордонна служба України

 

Назад до розділу