• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Програма підтримки захисників розширює можливості

eye

131

29.03.2024 14:33

RSS

Розширюємо можливості ще більшої підтримки захисників і захисниць України та їхніх родин.

Сьогодні, 29 березня 2024 року, на позачерговій 58 сесії Хмільницької міської ради внесено зміни та доповнення до комплексної Програми підтримки захисників і захисниць України та членів їхніх сімей.

Отже, коштом міського бюджету може:

?? надаватися одноразова матеріальна підтримка в сумі 50 тисяч гривень вдові загиблого/померлого захисника України, яка перебуває на обліку із відповідним статусом в Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради з нагоди народження дитини;

??проводитися будівництво, встановлення однотипних надгробків на могилах загиблих/померлих захисників і захисниць України на кладовищах міської громади (у тому числі з виготовленням проєктно-кошторисної документації та проведенням її експертизи);

??забезпечення реалізації соціальної послуги з соціальної адаптації учасників бойових дій, членів їхніх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, захисників та захисниць України в частині їх перебування у рекреаційних закладах Вінницької області.

Для реалізації заходів щодо будівництва і встановлення надгробків на могилах загиблих захисників та соціальної послуги з соціальної адаптації ще буде розроблено та затверджено окремі детальні порядки реалізації ініціатив.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

#підтримка_захисників_хмільницька_тг

#сесія_вирішила #міські_програми

Назад до розділу