• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Видано ще 152 продуктових набори людям у потребі

eye

113

01.04.2024 13:08

RSS

29 березня 2024 року в Терцентрі Хмільника завершено другий етап видачі благодійної допомоги громадянам похилого віку та особам з інвалідністю.

Видано 152 продуктових набори на суму 61,8 тис. грн. Це - березневий внесок трьох переможців конкурсу грантів «Курс на Незалежність 2.0», а саме:

- ФГ «АЛЕКС-АГРО-ГРУП» (41,0 тис. грн.);

- ФОП Буликов Є.М. (12,8 тис. грн.);

- ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» (8,0 тис. грн.).

Нагадуємо, що натуральна допомога надається громадянам похилого віку та особам з інвалідністю, які перебувають на обліку у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги та згідно з рішеннями Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради отримують соціальну послугу натуральної допомоги (продуктами харчування).

Благодійна акція стала можливою завдяки співпраці Хмільницька міська рада та агропромхолдингу «АСТАРТА-КИЇВ» Astarta-Kyiv у рамках проєкту Курс на Незалежність «Курс на Незалежність 2.0», який реалізується спільно з Урядом Німеччини – Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку, німецьким банком розвитку DEG та партнером з впровадження Благодійним фондом «Повір у себе».

Починаючи з лютого 2024 року, видано 292 продуктових набори.

Наступна частина допомоги очікується у квітні 2024 року.

Дякуємо грантодавцям та благодійникам!

За інформацією територіальноого центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

Назад до розділу